Хербал Флекс - 80 капсули: "> MusclePower.bgХербал Флекс Herbal Flex - 80 капсули - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Хербал Флекс Herbal Flex – 80 капсули

Безплатни

Хербал Флекс – 80 капсули:

  • Има общо противовъзпалително и имуностимулиращо действие
  • Силно антиоксидантантно действие
  • Подпомага храносмилането и усвояването на храната
  • Активен помощник в борбата с излишните килограми
  • Спомага за облекчаване на болките в ставите

Описание

Хербал Флекс
80 Капсули

• • • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • • 

Хербал Флекс е хранителна добавка, комбинация от куркума, канела и джинджифил. Всяка капсула Хербал Флекс съчетава активното действие на три растения, всепризнати с мощното си влияние върху цялостната защита на организма. Ефикасен способ за поддържане на стабилен имунитет и предпазване на организма.

Основни предимства на куркумата за организма

Куркумата е позната още като “златна подправка от Индия”.  По състав куркумата си прилича с джинджифила, а поради съдържанието на куркумин и подобно на него подпомага положителния имунен отговор на организма при възпаления и болка. Доказано е, че има благоприятен ефект при артритни заболявания и ставни възпаления. Куркумата съдейства на организма в справянето с депресивни състояния и активира имунната система чрез антиоксидантните си свойства. Смята се, че подобрява паметта, концентрацията и храносмилането, облекчава болки в стомаха, успокоява раздразнената, зачервена или възпалена кожа. Използва се още и като добавка при диетични хранителни режими, тъй като успешно тонизира, енергизира и освежава организма.

Основни предимства на канелата за организма

Най- разпространени са два основни вида канела – Цейлонската и Китайската (нар. още Касия канела). Двете се различават по цвят, вкусови качества и съдържание на кумарин.
Цейлонската канела има значително предимство пред китайската, родината й е остров Цейлон, но се култивира в Южна Индия и Мианмар. За лечебни и цели се използва кората на канеленото дърво или храст. Цейлонската канела се отличава с деликатен и сладникав вкус, за разлика от Китайската, където вкусът е по-пикантен и остър, цветът й също е по-изразен.

По състав Цейлонската канела е по- богата на масла, въглехидрати, нишесте, манитол и полифеноли. Освен това притежава минералите -желязо и калций.
Цейлонската канела или по- точно екстрактът от корените й са предпочитано противомикробно и антивирусно средство и се препоръчва за лечение на инфекции и възпаления. Използва се и при простудни заболявания, като се прилага под различни форми – във вид екстракт или стрита на прах. Ускорява възстановителните процеси в организма, по време и след боледуване.

Сред диетолозите, канелата е прочута с ефикасността си в търсенето на перфектна фигура. Цейлонската канела съдейства регулиране на телесното тегло чрез контролиране нивата на кръвната захар, като подпомага инсулина. Има данни, че поради включените в състава си вещества, канелата успешно подсилва имунитета и има загряващо тялото действие.

Основни предимства на джинджифила за организма

Качествата му са разкрити още в древността и е разпространен и използван именно поради тях. Познат в далечното минало поради благотворното му загряващо действие.
Джинджифилът се среща още под името исиот или имбир. Счита се, че е пренесен в Европа от Индия и Китай още през средните векове. Разпространен е в Югоизточна Азия, но се култивира в много страни с тропичен климат. В химичния му състав се съдържат въглехидрати, магнезий, калий и витамин C, полезни мазнини, и до 2,0 % етерични масла. Острият му пиперлив вкус се дължи на наличието на гингерол и шогаол (ароматни етерични масла ). За лечебни цели се използва коренището, което на вид е силно разклонено и сплескано, а на качества изключително питателно и ценно.
Подходящ е за използване при стомашно- чревни неразположения като гадене, газове (метеоризъм), запек, киселини и повръщане. Естественото му профилактично действие върху стомаха се обяснява с това, че влияе стабилизиращо на чревната флора и предпазва от възможността за развитието на чревни бактерии. Освен че противодейства временните симптоми, може да подпомогне лечението на стомашни язви, гастрит и колит, това се дължи на противовъзпалителния и успокояващия му ефект.
Използван е още за прилагане при лечение на простудни заболявания и овладяване на неприятните симптоми на настинка и грип. Под формата на чай е активен срещу възпаления и инфекции на дихателните пътища, кашлица, хрема, остри синузити и висока температура.

Основни предимства на Хербал Флекс за организма:

  • Мощен имуностимулатор.
  • Активен помощник в борбата с излишните килограми.
  • Силно антиоксидантно действие.
  • Подпомага храносмилането и усвояването на храната.
  • Има общо противовъзпалително действие.
  • Тонизира, енергизира и освежава организма.
  • Ускорява възстановителните процеси в организма, по време и след боледуване.

Прием:

Дози в опаковката: 80

Единична доза – 1 капсула:
Цейлонска канела (Cinnamomum v.) – 100 mg
Куркума корен (Curcuma longa) – 100 mg
Джинджифил корен (Z.officinale) – 100 mg

Дневна доза* – 2 капсули:
Цейлонска канела (Cinnamomum v.) – 200 mg
Куркума корен (Curcuma longa) – 200 mg
Джинджифил корен (Z.officinale) – 200 mg

Състав: Цейлонска канела, Куркума корен, Джинджифил корен, желатинова капсула.
* Препоръчителен дневен прием:
Два пъти на ден по 1 (една) капсула с чаша вода след храна.
Препоръчителен период за прием:
за максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.
Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings