Виж Повече
"> MusclePower.bgПроБиотик Saccharomyces Boulardii Yamamoto - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Безплатна доставка по Еконт на всички продукти над 40лв! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!
0
  • Нямате артикули в количката.

ПроБиотик Saccharomyces Boulardii Yamamoto

Промоция!

27.00лв. 35.00лв.

Описание

Yamamoto® Research Saccharomyces Boulardii е хранителна добавка от пробиотици, които насърчават баланса на чревната флора *. Продуктът осигурява 6 милиарда образуващи колонии единици от Saccharomyces cerevisiae var. boulardii на дневна доза.

Saccharomyces boulardii е непатогенна пробиотична мая, която оказва пряко свиващо въздействие върху много патогени, която се използва в Европа от десетилетия при лечението на различни видове диария. Често се използва в медицинската област за предотвратяване на диария, свързана с антибиотична терапия или назогастрално хранене, както и за лечение на остра диария при възрастни и деца или такива, свързани с Clostridium difficile и дори хронична диария при пациенти с HIV инфекция. Сред “небактериалните” пробиотици единствената реална ефикасност, потвърдена за известно време, е Saccharomyces boulardii (“Sb”), като единственият “терапевтичен” вид дрожди, чиято полза като пробиотик е доказана. Към днешна дата са публикувани над 40 клинични проучвания и повече от 40 фармакологични проучвания на тази ценна Saccharomyces boulardii (McFarland, 2010) и благодарение на тази наличност на клинични доказателства, тази терапевтична мая се препоръчва от Европейското дружество по детска гастроентерология, хепатология и Nutrition (ESPGHAN) за лечение на всички видове остра диария при деца.

Saccharomyces boulardii е дива тропическа мая, открита в Индокитай през 1923 г. от френския учен Анри Булар, който успя да я изолира от кората на различни тропически плодове (личи и мангостин), след като установи, че местните народи са използвали кората на тези тропически плодове като лекарства против диария.
Тази особеност е предпочитана, тъй като при хората Saccharomyces boulardii не колонизира трайно чревната система и вече след 6-7 дни от прекъсването на приложението, съответните клетки вече не се откриват във фекалиите.

Поради това, че „не е бактерия“, неговите фармакокинетични свойства на абсорбция, метаболизъм, разпределение и елиминиране са много различни от останалите така наречени „бактериални“ пробиотици, тъй като той преминава през червата и нито се абсорбира, нито метаболизира. Веднъж приеман през устата, той се противопоставя на стомашната среда и жлъчните киселини, достигайки червата жив и ефективен, без да се абсорбира, достигайки концентрации в “стабилно състояние” в рамките на 3 дни, и се елиминира в рамките на 5 дни след спиране на лечението.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings

X