15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Креатин CREATINE POWDER PEAK 500 грама

79.00лв.

Описание

CREATIN POWDER – чист креатин монохидрат под формата на прах.

CREATIN POWDER е продукт на марката PEAK, който съдържа 100% чист креатинов монохидрат на прах с ултра-чисто и микронизирано качество, обогатен с витамин В комплекс.

Креатинът е силно ценен от спортисти от всички дисциплини и може да увеличи физическото представяне по време на тренировки за сила и устойчивост в кратки периоди на интензивно физическо натоварване.

CREATIN POWDER е 100% първокласен креатин (Ultra-Clean и Micronized), обогатен с комплекс от витамин В. Той е известен с това, че укрепва организма при увеличаване на физическата активност в тренировките с интензивни упражнения. Препоръчва се приемането на добавката ежедневно, като така ще спомогне за намаляване на умората и подпомогне нормалният енергиен метаболизъм.

Високо-концентрираният CREATIN POWDER е “микронизиран”, което позволява много добра разтворимост и абсорбция. Освен това прахът е тестван от независима лаборатория за перфектна чистота (Ultra-Clean), което гарантира високо ниво на безопасност при прием.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings