15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Happylls – Хепи пилс 30 табл.

Промоция!

23.00лв. 30.00лв.

Описание

  • Happylls Подобрява концентрацията и паметта: L-теанинът помага да се намали стресът и тревожността, като подобрява когнитивните функции, като концентрацията, паметта и вниманието. Витамин С също има важна роля за здравето на мозъка.
  • Happylls Подобрява настроението и намалява стреса: L-теанинът може да подобри настроението, като увеличи нивата на серотонин и допамин в мозъка. В комбинация с витамин С, който също има антистресови свойства, продуктът може да помогне да се намали тревожността и стреса.
  • Подпомага здравето на сърцето и съдовете: витамин С може да подпомогне здравето на сърцето и съдовете, като подобри кръвното налягане, намали нивата на лошия холестерол и намали риска от заболявания на сърцето и съдовете. Комбиниран с л-теанин, който може да намали нивата на стрес, продуктът може да подпомогне здравето на сърцето и съдовете.
  • Happylls Подобрява качеството на съня: L-теанинът може да помогне да се намали тревожността и стресът, което може да доведе до подобрено качество на съня. Това може да помогне да се постигне по-добра продуктивност през деня и да се подобри общото здравословно състояние.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings