15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Черен дроб Epadex® 30tab YAMAMOTO RESEARCH

Промоция!

29.53лв. 38.00лв.

Описание

Epadex® е новият продукт на Yamamoto® Research, който използва синергията на някои ценни природни елементи, които действат в подкрепа на нормалната функция на черния дроб и от пречистваща гледна точка, като му помага в различните му основни дейности на нивото на нашето тяло, на основата на: артишок, Desmodio, куркума и силимарин с много висока абсорбция.

Някога много рядък зеленчук, днес артишокът се отглежда широко в региони с умерен зимен климат. Вече познато през шестнадесети век, то е едно от най-подходящите растения за насърчаване на черния дроб, храносмилателните и пречистващите функции на тялото.

Силимаринът е най-известното природно вещество за подпомагане на чернодробната функция и пречистване на организма, а също така е и един от най-изследваните растителни екстракти с известни механизми на действие. Силимаринът обикновено се използва за здравето на черния дроб и нормалното функциониране. За да се повиши ефикасността на действието на Sillimarin, в Epadex® има версия, която използва формата на Фитозома (в комплекс с лецитин) “Sillimarina Fitosoma®”, като транспортно средство, което гарантира ясно намаляване на бионаличността.

(Фокусът е върху екстрактите от плодове от бял трън (Silybum marianum (L.), които съдържат предимно силимарин, изомерно съединение на силибинин, изозилибинин, силикристин и силидианин.)

Сред най-потенциално активните природни вещества за насърчаване на физиологичната функция на черния дроб, наскоро се появи Desmodium Adscendens, африканско многогодишно и катерещо растение, родено в много тропически райони на Южна Америка, Африка и Азия, това растение се използва широко в Перу, Бразилия, Боливия , Камерун, Гана, Гвинея.

Благодарение на интереса на френски лекар, д-р П. Тубери, той навлезе в общата западна практика, който откри таланта си през 1965 г., когато беше в Камерун, практикувайки в религиозна болница. След като се завръща във Франция, в сътрудничество с колега фармацевт, Тюбери започва да изучава задълбочено биохимичните механизми.

Впоследствие, благодарение на изследванията, този билков елемент е одобрен във Франция и в много други западни страни. Куркумата остава едно от онези естествени вещества, чиято многостранна стойност може да се похвали с множество изследвания. Тази подправка със специфичен характерен аромат, която е била част от аюрведичната медицина от хилядолетия, е свързана с поддържащия капацитет за насърчаване на физиологичната функция на черния дроб.

Предвид известните силни трудности на куркумата да бъде напълно бионаличен и следователно да може да се похвали със своите свойства, Epadex® съдържа версията Curcugreen ™ BCM-95®, специален 100% патент, смесен с екстракт от куркума, който използва досие от над 68 клинични проучвания и 15-годишно наблюдение за контрол на безопасността на качеството. Числото “95”, което характеризира патента “Curcugreen ™ BCM-95®”, се отнася до степента на стандартизация до 95% от комплекса куркуминоидно-етерични масла, което позволява уникална абсорбция и синергия на действие, което показва изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация.

Използваната куркума е без ГМО и не съдържа помощни вещества или изкуствени оцветители, без глутен и не съдържа дрожди, нишесте, млечни продукти и соя.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings