15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – ADAM MEN`S VITAMINS – 60 ТАБЛЕТКИ

Промоция!

36.00лв. 52.00лв.

Мъжки Витамини Adam на NOW Foods е уникална формула

Описание

Мъжки Витамини Adam на NOW Foods е уникална формула

Тя съдържаща комплекс от витамини, който е специално създадена за активно спортуващите мъже.

Мъжки Витамини Adam съдържат пълен спектър от витамини и минерали, екстракти от билки и ензими, които спомагат за изграждане на мускулатурата и възстановяването й след физическо натоварване, способстват за здравето и потентността. Тази формула е изключително подходяща за спортисти и хора, които са в постоянен психически или физически стрес.

Пълен списък на съставките тук

Какво съдържа мъжкия мултивитамин Adam

Добавените в Мъжки Витамини Adam билки като гинко билоба, сау палметто, жен-шен засилват паметта и познавателните функции, подпомагат сърдечно-съдовата система и здравословните нива на триглицеридите и холестерола в кръвта, подсилва функцията на простатата и пикочния тракт. Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, който подобрява действието на инсулина.

В NOW – Adam присъстват и изключително важните за зрението лутеин и ликопен, както и коензим Q10, отговорен за нормалната сърдечна дейност.

Витамини за Спортуващи Adam на NOW Foods е под формата на прахообразни капсули. Това позволява на съставките в продукта да се усвоят по-бързо, избягвайки в по-малка степен разрушителното въздействие на стомашните сокове.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings