15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!
0
  • Нямате артикули в количката.

Немския Антиоксидант PEAK Ресвератрол / 1000mg. / 90 Caps.

Промоция!

44.75лв. 45.00лв.

Идеално допълнение за големи натоварвания
250 mg ресвератрол на порция
595 mg OPC от екстракт от гроздови семки
250 mg полифеноли зелен чай
250 mg кверцетин
200 mg алфа липоева киселина
125 mg куркумин от куркума
Индол-3-карбинол + пиперин
Високи дози витамин С.

Описание

Кратко описание на ресвератрола
Растителното вещество ресвератрол обикновено се разглежда като “активната съставка на червеното вино” – но може да се намери и в редица други хранителни растения като малини, фъстъци и черници.

На ресвератрола се приписват много много интересни свойства и се посочва от резултатите от изследването, поради което ресвератролът заема твърдо място в здравословното спортно хранене.

Ресвератролът е обогатен със синергични субстрати алфа-липоева киселина, кверцетин, OPC (екстракт от гроздови семки), EGCG (екстракт от зелен чай), куркумин, индол-3-карбинол, пиперин, както и витамин С и калций, за да се гарантира оптимална функционалност и бионаличност.

Какво мога да очаквам от ресвератрол?
Ресвератролът ви осигурява едно от основните функционални вещества в червеното вино във силно концентрирана форма и много синергични ко-субстрати.

Формулата на ресвератрол или дори съдържащият се в него витамин С допринася за нормалната функция на вашата имунна система (като цяло, по време и след тренировка), както и за нормалното образуване на колаген и свързаната с това нормална функция на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, зъбите и Кожа при. В допълнение, той допринася за нормален енергиен метаболизъм, нормални психологически функции, нормална функция на вашата нервна система и може да помогне за намаляване на умората и умората и да оптимизира нивата на антиоксидантите витамин Е, желязо, калций и фосфор.

Общите ефекти на ресвератрола върху вашите индивидуални цели също зависят много от вашата диета и навици на живот, като по този начин трябва да обърнете особено внимание на достатъчен прием на протеини – насърчава изграждането на мускули и поддържането на мускулите (диета).

Функционалност и начин на действие на ресвератрола
Ресвератролът е фитоалексин, който е един от естествените полифеноли. Фитоалексините са компоненти на собствената имунна система на растението и имат за задача да предпазват растенията от гъбични, бактериални и вирусни инфекции, както и от вредни влияния на околната среда като UV лъчение, замърсяване с озон и токсини. Ресвератролът се намира в растения и храни като вино или грозде, малини, черници, сливи и фъстъци.

Има много изследвания, които разкриват изключително интересни и изключително функционални свойства на ресвератрола в областта на здравето, анти-стареенето и управлението на теглото. Тъй като тези изследвания са предимно ин витро или върху животни, прехвърлянето върху хора е възможно и вероятно, но все още не е доказано.

За да оптимизира бионаличността и обхвата на функциите на ресвератрола, пикът на ресвератрола със синергичните субстрати алфа липоева киселина, кверцетин, OPC (екстракт от гроздови семки), EGCG (екстракт от зелен чай), куркумин, индол-3-карбинол, пиперин, калций и витамин C обогатен.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings

X