15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!
0
  • Нямате артикули в количката.

Спартан Форс + Подарък Левзея Макс 30 таблетки

Промоция!

65.00лв. 95.00лв.

Спартан Форс – BCAA Левзея – 100 таблетки:
Осигурява енергиен поток към мускулатурата преди и по време на тренировка
Благоприятства по-ефективното усвояване на белтъчините
Стимулира мускулния растеж и възстановяването
Подпомага изграждането на изчистен мускулен релеф и структура
Благоприятства горенето на мазнини, без това да води до загуба на мускулна маса, дори при нисък калориен прием

Описание

Какво е Спартан Форс?
Спартан Форс е продукт, който съчетава едни от най- важните и незаменими за човешкия организъм аминокиселини BCAA с невероятните биологично активни съставки на растението Левзея.

Предимства при приема на Спартан Форс:
Осигурява енергиен поток към мускулатурата преди и по време на тренировка Благоприятства по-ефективното усвояване на белтъчините
Стимулира мускулния растеж
Подпомага изграждането на изчистен мускулен релеф и структура
Благоприятства горенето на мазнини, без това да води до загуба на мускулна маса, дори при нисък калориен прием
Ускорява и улеснява възстановяването на мускулите след интензивна тренировка

Какво е BCAA и какви са основните ползи, които носи на организма?
Съществуват 20 основни аминокиселини, които са изключително необходими при случването на множество биохимични процеси в човешкото тяло. От тях 9 са аминокиселините, които се считат за незаменими (есенциални) и не се синтезират самостоятелно в организма. BCAA са едни от незаменимите аминокиселини с разклонена верига. BCAA представлява комбинация от три аминокиселини с разклонена молекулна структура – левцин, изолевцин и валин.
Попадайки в кръвообращението, BCAA се прикрепя към мускулните клетки и нишки, и служи за вече наличен източник на енергия. За разлика от другите аминокиселини, аминокиселините с разклонена верига са метаболизират по-бързо и това се случва директно в мускулите. Така се обяснява и тяхното предимство, тъй като притежават способността да подпомагат качествената регенерация на мускулните клетки след тежки тренировки.
В този смисъл, BCAA са аминокиселини с важно свойство да съдействат протеиновия синтез за растеж на мускулната маса и регенерация на мускулната тъкан. ВСАА се считат за най-важните анаболни и антикатаболни (такива, които възпрепятстват разрушителните (катаболни) процеси в организма) есенциални аминокиселини.
Съществуват няколко вида съотношения между есенциалните елементи в BCAA (Левцин : Изолевцин : Валин). В Спартан Форс тези елементи се намират в съотношение 2:1:1.
Левцинът е есенциална аминокиселина с разклонена верига и е основата на BCAA. Левцинът е най- силният двигател на белтъчините в анаболните процеси. Това означава, че левцинът е отговорен за важна задача – протеиновия синтез. Освен това левцинът е елемент, който е натоварен с възпрепятстването на катаболните процеси или тези по разграждането на мускулна тъкан и едновременно с това засилва анаболните процеси в организма.
Изолевцинът също е есенциална аминокиселина. Сред главните й качества е участието в образуването на хемоглобина и способността за регулиране нивото на кръвната захар. Комбинация между изолевцин, левцин и валин, съдейства за повишаване на физическата издръжливост и снабдяването на мускулите с необходимата енергия.
Валинът е третият компонент на BCAA и също е незаменима аминокиселина, която човешкият организъм не може да произвежда. Валинът играе важна роля е поддържане на азотното равновесие (азотен баланс) в организма. Това означава, че действа уравновесяващо над приетото в организма и разпаднатото при обмяната на веществата количество на белтъци. Освен това валинът стимулира мускулния метаболизъм и подпомага регенерацията на тъканите.

Как действа BCAA?
Ускоряват възстановяването след физически натоварвания
Увеличава издръжливостта
Подпомага изгарянето на мазнини и редуцират наднорменото тегло
Стимулира мускулния растеж
Регулира нивото на кръвна захар
Потиска общата умора по време на продължителни натоварвания
Предпазва от загуба на сила и мускулна маса

Основни ползи на Левзея за организма
Левзеята (Leuzea carthamoides) е растение, виреещо в Североизточна Азия и Сибир. Друго известно име на билката е “Маралов корен”. Левзеята притежава важни за организма, биологично активни съставки като: аскорбинова киселина (витамин С), фолиева киселина, каротин, екдистерон и други.
Благодарение на невероятните си лечебни свойства, Левзеята е изключително активно средство улесняващо някои важни функции в организма. Сред доказаните ползи от билката е качеството й на напълно натурален адаптоген. Това, което я отличава от останалите адатогени е изразената анаболна активност (т.е. естествено стимулира мускулния растеж), посредством, която се улеснява нарастването на мускулната маса при активно трениращи.
Освен това Левзеята успешно подобрява естествените способности на тялото за справяне с негативни външни и вътрешни фактори като стрес, тревожност, умора, хормонален дисбаланс и други. Сред доказаните й качества е подпомагането на организма в справянето с физическо или психическо натоварване.
Чрез енергизиращото и тонизиращото си въздействие, успешно увеличава физическата сила и издръжливост, и също така спомага възстановяването на организма след интензивни физически и психически натоварвания. Действието й се свързва още с намаляване нивата на тревожност, подсилване на концентрацията и паметта и подобряване на настроението.

Какво е Спартан Форс?
Състав: BCAA 2:1:1, екстракт от Левзея
Единична доза: 2 таблетки (2200 mg)
Количество: 100 таблетки
Опаковка за: 50 дни

Съдържание в единична доза (2 таблетки):
BCAA 2:1:1 – 2112 mg
Екстракт от Левзея – 88 mg

Съдържание в дневна доза (2 таблетки):
BCAA 2:1:1 – 2112 mg
Екстракт от Левзея – 88 mg

Препоръчителен дневен прием: Една доза (2 таблетки) преди или след тренировка.
За професионални или активни атлети: Една доза (2 таблетки) преди и една доза (2 таблетки) след тренировка.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Помощни вещества: Вивапур, Инулин, Желатин, Талк, Магнезиев Стеарат.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, на температура до 25°C. Съхранявайте на място,недостъпно от малки деца.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings

X