­
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

BrownMag с добавени Папая Ензими и Витамин C 12бр.

Промоция!

38.00лв. 48.00лв.

Описание

BrownMag Кокос
28% Протеин
Протеиново брауни с добавени Папая Ензими и Витамин С
За BrоwnMag Кокос
BrownMag Кокос е сред новите ни вкусни предложения, които съчетават разнообразие от ценни и напълно натурални съставки в една опаковка. BrоwnMag Кокос е протеиново брауни, което е приготвено без добавена захар.
BrоwnMag Кокос съчетава свойствата на активни храносмилателни ензими, ценни фибри и един есенциален витамин в екзотичния вкус на кокос.

https://musclepower.bg/wp-content/uploads/2020/10/brownmagcoconut.jpg

https://musclepower.bg/wp-content/uploads/2020/10/brownmagcoconut.jpg

Основни предимства на кокоса
Кокосът притежава богат химичен профил, източник е на важни антиоксиданти и минералите магнезий, калий, желязо, фосфор, натрий, цинк и други.
Кокосовото масло се състои в голяма част от мастни киселини. Мастните киселини се метаболизрат по различен начин или директно се преобразуват в енергия, вместо да се съхраняват под формата на мазнини. Кокосовото масло съдържа лауринова още каприлова, карпонова киселина, изключително питателно е на витамини и полезни ензимни съединения.
Именно на това се дължи и едно от най- големите качества на кокосът, да подобрява процесите по храносмилането и съдейства абсорбирането на мастноразтворими витамини, минерали и аминокиселини.
Кокосът е богат на фибри и това обяснява свойството му едновременно успешно да редуцира апетита за сладки и нездравословни храни, и да съдейства бързото засищане.

Основни предимства на Папая ензимите
Ензимите представляват белтъчни комплекси, които имат фундаментално участие в разнообразни химически реакции протичащи в организма. Една от многото функции, които
изпълняват е тази да съдействат храносмилателната работа.

Папаята е изключително вкусен тропически плод богат на специфичния ензим – папаин.
Папаинът е активно вещество, което е част от състава на суровия плод папая. Папаинът е протеолитичен ензим, той се причислява към хидролитичните (протеолитични) ензими, сред
които бромелаин, трипсин, панкреатин и други. Протеолитичните ензими спомагат за разграждането на протеините на по- малки протеинови фрагменти, наречени пептиди и аминокиселини.

Свойството на този ензим е да съдейства разграждането на белтъците. За осъществяването на тази важна задача папаинът се свързва с определени по количество и качество водни молекули, и осъществява отделяне на аминокиселинните вериги на протеините. Папаинът е ензим, който действа обезболяващо и противовъзпалително над стомашно-чревния тракт, и улеснява процесите по храносмилането.

Основни предимства на Аскорбиновата киселина

Витамин С ( т. нар L- аскорбат или аскорбинова киселина) по своята същност представлява водоразтворим витамин, който е от жизнена важност за нашия организъм. Аскорбиновата
киселина не се синтезира самостоятелно в човешкият организъм, но в същото време е отговорна за изпълнението на множество функции в тялото. Аскорбиновата киселина или витамин С играе важна роля на антиоксидант в организма.
Има качеството да подпомогне мобилността и на други витамини и минерали до клетките, където са необходими. Елементите на разтвореното вещество (витамин С) се придвижват от място с по- висока до място с по- ниска концентрация на необходимото съдържание от нея.

Витамин C има огромно участие в обмяната и правилното усвояване на белтъчините и въглехидратите, колагена и невротрансмитери като допамина още желязото, калия и калция.
От това се подразбира необходимостта му в подсилването на имунната система и организирането на важни имунни функции.

Основни предимства на млечно- суроватъчния протеин

Млечно- суроватъчният протеин се извлича от млякото и е изключително ценен по качества. За получаването на суроватъчния протеин има специална технологична обработка.

– Суроватъчният протеин действа подобно на пробиотик. Подпомага функциите на “добрите”, необходими бактерии в червата и намалява влиянието на “лошите”. По този начин балансира чревната флора и редуцира нейната киселинност;

– Поради голямото съдържание на аминокиселини, участващи в образуването на най-важния антиоксидант в организма глутатион (трипептид), суроватъчния протеин подпомага имунната
система. Освен това суроватъчния протеин съдейства производството на антитела в организма, което е от огромно значение за положителния имунен отговор.

– Суроватъчният протеин има качествата да овладее някои остри костни и ставни възпалителни процеси. Суроватъчният протеин съдържа лактоферин. Лактоферинът има свойството да
активира производството на противовъзпалителни елементи, които действат редуциращо над действащи ставни възпаления.

Основни предимства на подсладителите: Малтитол и Еритритол
Малтитолът и еритритолът са естествени подсладители с натурален произход, които притежават сладък вкус, досущ като този на захарта, но са нейна безвредна алтернатива.
Характеризират се с липса на калоричност и са едни от малкото безвредни подсладители.

Предимствата им за организма са:

Напълно натурални подсладители
Лесноразтворими и без калории
Изразени антиоксидантни свойства
Подходящи за диабетици
Щадящи зъбния емайл
Подходящи за редуциране на телесното тегло
Без негативно влияние към нивата на глюкоза в кръвта

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings

Безплатна доставка за поръчки над 40.00лв. 15% Намаление с Промо Код NEW

Phone

Здравейте!
Hide